60 sekund biznesu: W Polsce sięgajmy po rzeczy polskie
Hubertus coroczne święto myśliwych w Zamku Kliczków
R.S.Hubertus – święto myśliwych co roku z pieczołowitością kultywowane w Zamku, pielęgnując wszelkie dawne rytuały związane z polowaniem, dniem Świętego Huberta i pasjonującą pogonią za lisem. 20 października 2018 nie może Cię zabraknąć w Kliczkowie, na wszystkich czekają atrakcje związane z polowaniem, wszelkiego rodzaju pokazy i inscenizacje historyczne, a wieczorem…Festiwal Dzikiego Ptactwa, czyli nawiązanie do tradycji łowieckich i myśliwskich w Zamku Kliczków od strony kuchni. Kulinarnie przeniesiemy się do czasów, gdy na szlacheckich stołach królowały bażanty, perliczki, kuropatwy, czy kaczki, a całą oprawą kolacji zajmą się Szefowie Kuchni:
· Mariusz Kucharczak – Szef Kuchni Grupy LEO ( Zamek Kliczków, Folwark Książęcy, Restauracja Barka Tumska – SŁODOWA 10, Karczma Młyńska)
· Adam Adamczak – Szef Kuchni w Restauracji OSKOMA FOOD& WINE
· Dominik Narloch – Szef Kuchni w Restauracji CUCINA
Już teraz zarezerwuj swój pobyt w Zamku Kliczków i udział w tej niesamowitej uczcie kulinarnej!
Ta strona jest chroniona przez reCAPTCHA i obowiązują na niej
polityka prywatności oraz
warunki korzystania z usługi firmy Google.
Dodając komentarz, akceptujesz
regulamin
oraz Politykę Prywatności.
Podaj powód zgłoszenia
Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.